Campania 5: Catch A Smile Day!

Campanie internațională în colaborare cu AIESEC


Cele bune să se adune!

În fiecare an pe 7 August, provocăm oamenii să fie mai zâmbăreți și să redescopere bucuria lucrurilor simple. Îi îndemnăm să facă un gest frumos, oricât de mic, să fie altruiști și să găsească veselia din zâmbetele celor din jur.

Poate fi ceva simplu, cum ar fi să dăruiască o floare unei persoane necunoscute sau să cumpere un sandwich unui om al străzii. Important este ca gestul să fie din suflet.

Nici un gest de bunătate nu este prea mic, așadar orice contribuție care aduce o bucurie este de neprețuit. 

Catch A Smile Day este campania bucuriei sincere, prin care oamenii sunt determinați să zâmbească mai des și să aducă zâmbete pe fețele celor din jur, oriunde s-­ar afla. În schimbul unui zâmbet, organizatorii oferă flori, baloane, mesaje simpatice și alte scântei de bucurie.

Conceptul Catch A Smile Day a reușit să treacă granița județului Cluj cât și a României, demonstrând astfel dorința fiecăruia de a face bine. Pentru ediția din 7 august 2014 putem enumera cu mare drag și mândrie următoarele realizări:

Cu ajutorul oamenilor frumoși, campania a prins viață în 11 orașe din România: Câmpia Turzii, Iași, București, Bacău, Satu Mare, Reghin, Făgăraș, Dej, Galați, Cluj - Napoca, Vama - Veche.

La nivel internațional, zâmbetele au fost sărbătorite în 5 țări: Thessaloniki - Grecia, Wroclaw - Polonia, St. Petersburg - Rusia, Bonn și Berlin - Germania, Budapesta - Ungaria.

În cadrul evenimentului din Cluj-Napoca: au fost dăruite peste 500 de sandwich-uri, 500 de baloane colorate, peste 250 de flori, 400 de cărți de colorat, și multe,multe acadele :) În schimb, am primit o mare de zâmbete frumoase.

 

 

Video:

Catch A Smile Day! Promo Video

Catch A Smile Day - First Edition - Official Aftermovie

Beard Brothers@ Look Plus

Hrubaru about Catch A Smile Day & BeardBrothers

 

Galerie Foto:

Making of Catch A Smile Day

Partners of Beard Brothers in Catch A Smile Day!

Poze 1 

Poze 2

Poze 3 

Beard On!

Lasa un comentariu

Nume
Email
Verificare + =
Posteaza comentariu
0
Cosul de cumparaturi a fost actualizat.