The Sisterhood`s first campaign - Târguleț Gratis

 TÂRGULEȚ GRATIS

The Sisterhood, divizia de fete din cadrul asociației Beard Brothers, a debutat cu campania Târguleț Gratis.

Fetele, alături de bărboși, au desfășurat prima ediție a acestui târg gratis în comuna Ciurila din județul Cluj, unde au fost donate haine, încăltăminte, jucării și alte obiecte, persoanelor defavorizate.

Conceptul campaniei s-a axat pe crearea unui context favorabil dezvoltării unor relații cu beneficiarii, care să permită ca eforturile să fie bine și eficient direcționate.

Târgulețul Gratis a inclus mai multe activități:

Free Shop - donația s-a făcut într-un sistem care a permis tuturor să își aleagă lucrurile de care au nevoie, fără să fie condiționați de ceea ce primesc;
Copacul dorințelor - crearea unui spațiu care să permită primirea unui feedback și aflarea nevoilor beneficiarilor. Fiecare participant, copil sau adult, a scris ceea ce își dorește sau are nevoie, urmând ca de aceste doleanțe să se țină cont în următoarele acțiuni din cadrul parteneriatului.
Activități cu copiii - o altă caracteristica distinctă a campaniei, prin care ne-am dorit să includem și să responsabilizăm copiii în acest proces, dar și să punem bazele unor relații mai strânse. Aceștia au creat mesajele de bun venit, au colorat și s-au jucat.  
 

Campania s-a desfășurat în colaborare cu Școala Gimnazială din Ciurila, stabilindu-se un parteneriat pe termen lung, care să permită desfășurarea unor activități benefice și sustenabile, în cadrul comunității.

Mulțumim tuturor celor care au contribuit la realizarea campaniei prin donațiiile lor, aducând multe zâmbete senine!

 After Movie

Galerie Foto

 

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Verificare + =
Posteaza comentariu
1
Emanuel
0758997609
Cosul de cumparaturi a fost actualizat.