1 An The Sisterhood

Blog

PAULA SUCIU

Membră The Sisterhood

A mai zburat un an, am mai împlinit un an împreună, am adunat amintiri plăcute, emoționante pe care cu cel mai mare drag le împărtășim tuturor celor care vor să ni se alăture.

Ne-am acceptat cu bune și rele și am format o familie completă alături de bărboși, în care indiferent de situație știm că putem conta unii pe ceilalți.

The Sisterhood este divizia de fete Beard Brothers, ce a luat naștere în mai 2015. Dinamizmul, bunătatea, solidaritatea și mai ales carizma sunt câteva dintre caracteristicile noastre. Aniversarea de 1 an a The Sisterhood a încheiat campania numarul 8, The Beard Mobile.

Campania are ca scop strângerea de fonduri pentru achiziționarea unei mașini, care să fie transformată în taxi comunitar. Rolul acestui taxi este de a transporta persoanele cu deficiențe și cazurile sociale care au o urgență, în mod gratuit.

În derularea proiectului ne-am super distrat la Golfee Cluj mimând profesionalismul de pe câmpurile britanice de golf, am dansat la AIRE Dance Company și oamenii de-acolo au decis că le place de compania noastră, câtă vreme nu exagerăm cu dansul. Last but not least, ne-am lăsat ușor uimiți de ce înseamnă teatrul de umbre la Capitoliu Bistro.

Azi , 1 aprilie, ne-am strâns la șezătoare toate nebărboasele la sărbătorirea celui mai frumos an al nostru împreună.

Ne-am zbânțuit în N.O.A pe ritmuri de seama alături de Dj ShiveR, Missile (titus), Tudor D. Chirila, Dodo, DigitaLove si Beatjunkz, ne-am făcut amintiri cu Play Photobooth și am petrecut cât pentru încă mulți ani înainte.

 

Vreau sa fiu instalator

Ca și cloșca mândră de puii ei ne-am simțit cu voluntarii noștri din The Volunteer Crew, când am văzut cât de repede și de bine s-au organizat cu ideea lor de campanie Vreau să fiu instalator.

citește mai mult

Be(at)Cause

Este o campanie pentru toți iubitorii de artă și distracție ce își propune strângerea de fonduri necesare pentru restaurarea singurului pian aflat în custodia Casei de Cultură a Studenților din Cluj

citește mai mult