Beard Run is back in town! Beard Run se afla la a patra editie si iti aduce trasee diferentiate pentru amatori si profesionisti, o cursa speciala pentru cei mai mici iubitori ai sportului si bineinteles, o proba de stafeta. Ca orice eveniment marca Beard Brothers, vei avea parte de muzica, voie buna, atmosfera prietenoasa dar si adrenalina si competitie. Conceptul Crosului este unul simplu: o intrecere sportiva cu un scop caritabil, care implica si un obstacol specific Beard Run si anume: alergarea pe trepte.

Startul competitie se va da din fața Aulei ”Mihai Șerban” cu alergare către intrarea în campusul USAMV, plus urcare trepte către Rectorat, oe urmă alergare către Institutul de Cercetări Horticole Avansate al Transilvaniei, întoarcere pe la sala de sport, pe urmă alergare pe cări și încheierea traseului înapoi la Aulai ”Mihai Șerban”.

Pentru cursa de 6 km traseul va trebui finalizat de patru ori, iar pentru cursa de 3 km, de doua ori. O tură de traseu înseamna alergare 1,5 km în care sunt incluse și scările. Cursa pentru copii va avea loc în jurul spațiului verde din apropierea Aulei ”Mihai Șerban”.

Pe langa bucuria concursului, 100% din taxa de participare va contribui in continuarea campaniei numarul 12 by Beard Brothers si anume achizitionarea celei de a doua ambulante pentru SMURD, o ambulanta noua de tip B.

Iubitori ai sportului (si nu numai) sunteti asteptati sambata, 23 martie, ora 10:00 in incinta campusului USAMV, echipati cum se cuvine sa alergam si sa ne distram impreuna!

Inregistreaza-te aici!