BeardIn POKER Tournament

Blog

PAULA SUCIU

Membră The Sisterhood

Beard Brothers fac cărțile și dau startul unui turneu caritabil de poker: 12 mese, 10/10 jucatori, Buy-în 100 lei, Rebuy 100 lei – nelimitat, intrare libera în club și mult profesionalism.

Turneul face parte din campania numărul 8: The Beard Mobile, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru achiziționarea unei mașini, care să fie transformată în taxi comunitar.
Rolul acestui taxi este de a transporta persoanele cu deficiențe și cazurile sociale care au o urgență, în mod gratuit.

Bărboșii au dat mâna cu Rounders Poker Lounge Cluj Napoca, cel mai mare club de poker live din Transilvania si unul dintre cele mai apreciate cluburi din țară și-au dat drumul unui turneu de zile mari în care se pune accentul pe eleganta si profesionalism, oferind jucatorilor siguranța și doza de relaxare binemeritată.

Se bluffeaza, se face raise, uneori chiar re-raise și tot ce este necesar pentru The Beard Mobile, mai putin jocul pe-o mana. Vor juca pe-o mana doar nonconformismul, determinarea barboșilor si profesionalismul personalului de la Rounders. Jucatorii și-au pregătit strategiile de Texas Holdem, și-au scos toți așii din mânecă pentru un memorabil tournament cash game, plăcut si relaxant!

Pentru cei mai curajoși, care au riscat cel mai mult, am dat și premii:

  • Locul 1: Un city break în valoare de 400 de euro
  • Locul 2: Un abonament Electric Castle
  • Locul 3: 2 Vouchere Salt cu Parapanta

Dar nu ne-am oprit numai aici și am dat și:

  • câte un abonament full, pe o perioada de 3 luni, la Gimmy si
  • câte o sticlă de Jameson primilor 10 viteji

 

Vreau sa fiu instalator

Ca și cloșca mândră de puii ei ne-am simțit cu voluntarii noștri din The Volunteer Crew, când am văzut cât de repede și de bine s-au organizat cu ideea lor de campanie Vreau să fiu instalator.

citește mai mult

Be(at)Cause

Este o campanie pentru toți iubitorii de artă și distracție ce își propune strângerea de fonduri necesare pentru restaurarea singurului pian aflat în custodia Casei de Cultură a Studenților din Cluj

citește mai mult