Beardtisor! 2016

Blog
PATRICIA LABOU
membră The Sisterhood
”Doamnelor, de ziua voastră și de ziua primăverii, bărboșii vă întâmpină pe străzi cu flori și mărțișoare! E deja tradiție în Cluj și ne face o deosebită plăcere să vă surprindem cu această acțiune pe cât de simplă, pe atât de ”rewarding”!

Păi nu sunteți voi cele mai puternice și frumoase ființe de pe lumea asta? Păi nu suntem noi cei mai bărboși frumoși din țară? Cum să nu ne întâlnim în martie să vă mulțumim că existați, să vă îmbrățișăm cu foc și să vă dăm o floare?

Oricine ați fi, orice meserie ați avea, orice statut social ați avea, în primul rând sunteți femei și meritați apreciate la justa voastră valoare. Asta facem noi, Beard Brothers. Și surioarele pot să confirme!”

”Nice job, gentlemen!” zice o prietenă de-a noastră pe Facebook. Știm și ne face plăcere să fim așa. Partenerii noștri la acțiunea din acest an au fost cei de la Daisler Print House, au făcut o treabă grozavă cu mărțișoarele.

S-au adunat zâmbete feminine numai bune de pus chiar și-n catalogul Catch a Smile Day.

Vreau sa fiu instalator

Ca și cloșca mândră de puii ei ne-am simțit cu voluntarii noștri din The Volunteer Crew, când am văzut cât de repede și de bine s-au organizat cu ideea lor de campanie Vreau să fiu instalator.

citește mai mult

Be(at)Cause

Este o campanie pentru toți iubitorii de artă și distracție ce își propune strângerea de fonduri necesare pentru restaurarea singurului pian aflat în custodia Casei de Cultură a Studenților din Cluj

citește mai mult