Be(at)Cause

Blog

PAULA SUCIU

Membră The Sisterhood

Be(at)Cause we save the piano’ este o campanie pentru toți iubitorii de artă și distracție ce își propune strângerea de fonduri necesare pentru restaurarea singurului pian aflat în custodia Casei de Cultură a Studenților din Cluj.

În 26 august, pe acoperișul de la Cluj Business Center ne-am rupt de tot ce înseamnă stress, prin muzică, zâmbete, dans, atmosferă vibrantă acompaniată de energicii trainer de la CBC Fitness Corner.

Aceștia au instaurat voia bună în timp ce au susținut șapte clase de antrenamente sportive: Khai Bo, Cycling, Tabata&Power Core, Zumba, Stretching la înălțime și cu cel mai frumos view.

A fost o experiență unică în care am învățat cu toții că solidaritatea te aduce mereu alături de oameni cu suflete mari, calzi și care îți dăruiesc din fericirea lor pentru fericirea tuturor.

Cu toții ne-am lăsat cuprinși de o experiență unică în care am legat prietenii, am râs copios, ne-am distrat, am socializat și ne-am tras sufletul în chillzone după multă energie consumată, alături de o limonadă proaspătă și cel mai frumos apus de august.

 

Vreau sa fiu instalator

Ca și cloșca mândră de puii ei ne-am simțit cu voluntarii noștri din The Volunteer Crew, când am văzut cât de repede și de bine s-au organizat cu ideea lor de campanie Vreau să fiu instalator.

citește mai mult

ShoeLaLa

ShoeLALA ne-a adunat alături de frații noștri bărboși și International Jazz Day România la șezătoare fancy, cu pantofi cu toc și prăjituri, vinuri și dichis la Doamna T pentru a schimba soarta pianului de la Casa de Cultură a studenților – Cluj-Napoca.

citește mai mult