Catch a smile day 2

Blog

PATRICIA LABOU

Membră The Sisterhood

2015, August 7, vineri, miezul zilei… o mână serioasă de oameni bogați în spirit umflă baloane cu spor deoarece au un scop foarte clar pentru ziua cu pricina: să colecteze cât mai multe zâmbete de la oamenii pe care-i întâlnesc prin Cluj.

E Catch a Smile Day, second edition, cea mai importantă ”colectă” anuală de zâmbete. Cauza este evidentă: facem orice pentru o lume mai bucuroasă, mai bine dispusă, mai relaxată. Îi instigăm pe oameni să facă un gest simplu, să zâmbească și să-i facă pe alții să zâmbească, fără prea mare efort.

Cum? Păi e suficient să-l vezi pe ”Barbarosa” cu voința lui extraordinară de a umfla cele mai multe baloane – vezi poze. Sau pe super fetele The Sisterhood împărțind peste tot mesaje precum: Happy looks good on you sau Don’t forget to smile. Ce să mai zicem de bărboșii înarmați cu zeci de flori și baloane oferite complet spontan furnizorilor de zâmbete de pe stradă.

Am ales să transformăm o simplă zi de vară într-un moment special de colectat zâmbete. Că e simplu, gratis, eficient și uman. Zâmbetele nu-s la comandă, sunt pe atât de spontane și autentice pe cât e și mișcarea noastră de autentică și simplă. Am avut smile ambassadors, smile catchers, smile suppliers, smile partners care ne-au ajutat să punem la cale tot evenimentul în mai multe orașe din țară și din străinătate. Comunitatea Catch a Smile Day crește de la an la an și e un feeling care ne face să mega zâmbim!

Vreau sa fiu instalator

Ca și cloșca mândră de puii ei ne-am simțit cu voluntarii noștri din The Volunteer Crew, când am văzut cât de repede și de bine s-au organizat cu ideea lor de campanie Vreau să fiu instalator.

citește mai mult

Be(at)Cause

Este o campanie pentru toți iubitorii de artă și distracție ce își propune strângerea de fonduri necesare pentru restaurarea singurului pian aflat în custodia Casei de Cultură a Studenților din Cluj

citește mai mult