Catch a Smile Day 3

Blog

PATRICIA LABOU

Membră The Sisterhood

Ok, this is not just about smiling anymore… e despre 10.000 de oameni care s-au apucat să zâmbească în aceeași zi, în toată lumea, ca un sincron de bună-dispoziție:
Catch a Smile Day 3!

Ce ne mai place să pregătim evenimentul ăsta: cu mai bine de o lună înainte de marea adunare generală a zâmbetelor din 7 august, ne apucăm să colectăm susținere de la ambasadorii noștri: persoane cunoscute din toate domeniile de activitare la care vă puteți gândi care zâmbesc pentru noi și pentru campanie, să îndemne lumea să participe la zâmbemaraton.

Dăm sfoară-n țară și-n străinătate că formăm echipe de ”vânători” abili de zâmbete. Anunțăm pe toate canalele că se întâmplă treaba asta și ne bucurăm de fiecare dată să vedem un interes genuin din partea prietenilor din presă. Completăm ideile noastră cu susținere din partea partenerilor care se implică cu: flori, sandwichuri, clătite, baloane, acadele, tot ce-și poate imagina un om că-l va face subit să zâmbească.

And the big day comes… în fiecare an, tot așa ne prinde lumea în centrul Clujului: ocupăm toată Piața Unirii cu baloane, bărboși, flori, surioare, voluntari de peste tot, muzică, fel de fel de giumbușlucuri și … zâmbete cât pentru toată vara. Transmitem în timp real din celelalte orașe unde avem echipe cum se întâmplă minunea zâmbetului creionat din gesturi simple.

Nu ne mai jucăm: 7 august este deja ziua internațională de strâns zâmbete!
Le punem pe toate în cutiuța magică a unei lumi mai bune, mai happy.

Clap along! ?

 

Vreau sa fiu instalator

Ca și cloșca mândră de puii ei ne-am simțit cu voluntarii noștri din The Volunteer Crew, când am văzut cât de repede și de bine s-au organizat cu ideea lor de campanie Vreau să fiu instalator.

citește mai mult

Be(at)Cause

Este o campanie pentru toți iubitorii de artă și distracție ce își propune strângerea de fonduri necesare pentru restaurarea singurului pian aflat în custodia Casei de Cultură a Studenților din Cluj

citește mai mult