Donează sânge! Fii erou!

Blog

PATRICIA LABOU

Membră The Sisterhood

Responsabilitatea civilă e greu de asumat, adică simțul civic, ăla care te determină să-l ajuți pe cel de lângă tine doar pentru că poți și pentru că știi că ajutorul tău e necesar și valoros. E greu de asumat, zicem noi, cu tot avântul înainte, dar nu e imposibil.

Noi ne bazăm întotdeauna pe oamenii care vor să fac ceva, să activeze, să ajute, să spună și să facă ceva util, fără interese ascunse. Așa ne-am fondat și noi ca asociație și așa am ajuns astăzi la mai mult de 350 de voluntari Beard Brothers.

Împreună cu Organizația Studenților Mediciniști din Cluj am mobilizat lumea să vină la donat de sânge în intervalul în 09 – 13 mai, în 9 centre universitare din țară.

În urma campaniei de la Cluj, am reușit să adunăm 570 de donatori în 5 zile și să strângem suma de 3378.19 lei în bonuri de masă donate care au mers la o cantină pentru nevoiași. Ne-am implicat puternic în campania asta de conștientizare a nevoii de sânge uman.

Cel mai puternic și fain sentiment erasă vezi în fiecare dimineață coadă buluc sute de oameni care așteptau să doneze la centrul de transfuzii. Despre asta e vorba, să ne pese și să știm să acționăm dacă ne pasă.

 

Vreau sa fiu instalator

Ca și cloșca mândră de puii ei ne-am simțit cu voluntarii noștri din The Volunteer Crew, când am văzut cât de repede și de bine s-au organizat cu ideea lor de campanie Vreau să fiu instalator.

citește mai mult

Be(at)Cause

Este o campanie pentru toți iubitorii de artă și distracție ce își propune strângerea de fonduri necesare pentru restaurarea singurului pian aflat în custodia Casei de Cultură a Studenților din Cluj

citește mai mult