Donează sânge! Fii erou!

Blog

PATRICIA LABOU

membră The Sisterhood

Proiectul „Donează sânge! Fii erou!” aduce împreună un grup de tineri, majoritatea studenţi la Medicină Generală, dar nu numai, fiind singurul proiect din cadrul Organizației Studenților la Medicină care a îmbrațișat și studenți de la alte universități. Toți acești tineri împărtășesc dorința de a ajuta la depăşirea deficitului de sânge din clinicile universitare clujene, prin organizarea a minim două campanii de donare pe an. O campanie se desfăşoară pe parcursul a 5 zile, în cadrul cărora dorim să atragem un număr cât mai mare de donatori şi să popularizăm conceptul de donare de sânge benevolă în cadrul populației.

În perioada 29 februarie – 4 martie, la centrele de transfuzie, am văzut cei mai solidari oameni ce înfruntă cozile cu vitejie, cu zâmbetul pe buze, glumele la ei și multă solidaritate pentru suflete de pretutindeni. Ne dorim ca această campanie să prindă rădăcini adânci în toate orașele României și să devină un țel al fiecărui gram de bunătate dintr-un om. Și tu poți fi un super-erou de acum încolo!

Împreună am reușit să adunăm 573 unități de sânge săptămâna trecută am reușit să adunăm suma de 2700 lei din donațiile dumneavoastră, sumă care a mers către http://masasaracilor.ro/ pentru a oferi mai mult ajutor celor care au mai mare nevoie de el!

Vreau sa fiu instalator

Ca și cloșca mândră de puii ei ne-am simțit cu voluntarii noștri din The Volunteer Crew, când am văzut cât de repede și de bine s-au organizat cu ideea lor de campanie Vreau să fiu instalator.

citește mai mult

Be(at)Cause

Este o campanie pentru toți iubitorii de artă și distracție ce își propune strângerea de fonduri necesare pentru restaurarea singurului pian aflat în custodia Casei de Cultură a Studenților din Cluj

citește mai mult