BEARD ON! FOR THOSE WHO NEED US!

Campania 1

Scop

Gândul la sărbătorile de iarnă, familie, cadouri și casele pline de iubire și căldură ne-au determinat să demarăm prima campanie din cadrul organizației Beard Brothers. Aceasta s-a desfășurat în perioada 29 noiembrie – 20 decembrie 2013, având ca scop principal ajutarea oamenilor nevoiași, astfel încât să le facem sărbătorile mai frumoase.

În tot acest timp, membrii asociației au început să adune haine, jucării, alimente, iar în mediul online am dat un zvon că avem nevoie de ajutor din partea oamenilor din comunitate.

“Success is finding satisfaction in giving a little more than you take.”
CHRISTOPHER REEVE
Spre surprinderea noastră am primit foarte multe răspunsuri pozitive de la suținători și oameni cu dorință de a-i ajuta pe alții rezultând un total de peste 40 de saci cu haine și obiecte, cât și alimentele în valoare de 1.500 lei.

Toate acestea au fost distribuite în data de 28 decembrie la: 2 Centre de copii: “Căsuța Perlino” și „Centrul Gavroche”, „Centrul de îngrijire al vârstnicilor” din Cluj-Napoca, 6 familii nevoiașe din Cluj-Napoca și din satele învecinate.

  • Peste 40 de saci cu haine și obiecte
  • Alimentele în valoare de 1.500 lei

Fiind desfășurată în perioada sărbătorilor de iarnă, campania a adus un zâmbet pe chipurile tuturor și emoții în suflet.

Mulțumim tuturor celor implicați pentru ajutor!

 

“Remember that the happiest people are not those getting more, but those giving more.”
H. JACKSON BROWN JR.