The Sisterhood: Targulet Gratis

Campania 1

Scop

Ciurila. Aflată la 20 de km de Cluj-Napoca cu o locatitate de peste 1.500 de locuitori, Ciurila a fost ținta primei campanii marca The Sisterhood, constând în donarea de haine, încălțăminte, jucării și alte obiecte, persoanelor defavorizate.

Conceptul campaniei s-a axat pe crearea unui context favorabil dezvoltării unor relații cu beneficiarii, care să permită ca eforturile să fie bine și eficient direcționate.

“No act of kindness, no matter how small, is ever wasted.”

AESOP

Târgulețul Gratis a inclus mai multe activități: Free Shop – donația s-a făcut într-un sistem care a permis tuturor să își aleagă lucrurile de care au nevoie, fără să fie condiționați de ceea ce primesc; Copacul dorințelor – crearea unui spațiu care să permită primirea unui feedback și aflarea nevoilor beneficiarilor.

Fiecare participant, copil sau adult, a scris ceea ce își dorește sau are nevoie, urmând ca de aceste doleanțe să se țină cont în următoarele acțiuni din cadrul parteneriatului.

Activități cu copiii – o altă caracteristica distinctă a campaniei, prin care ne-am dorit să includem și să responsabilizăm copiii în acest proces, dar și să punem bazele unor relații mai strânse. Aceștia au creat mesajele de bun venit, au colorat și s-au jucat.

  • Peste 60 de copii
  • Peste 80 de saci de haine, alimente, jucării

Campania s-a desfășurat în colaborare cu Școala Gimnazială din Ciurila, stabilindu-se un parteneriat pe termen lung, care să permită desfășurarea unor activități benefice și sustenabile, în cadrul comunității.

Mulțumim tuturor celor care au contribuit la realizarea campaniei prin donațiiile lor, aducând multe zâmbete senine!

“Kindness is the language which the deaf can hear and the blind can see.”

MARK TWAIN

want to stay up do date without checking in?