”1.12 Wheels for life”

Campania 12

Scop

Ce vrem? 
Sa achizitionam o ambulanta noua, de tip C, pentru SMURD.

De ce? 
Pentru ca ambulantele actuale au un grad ridicat de uzura. Stiai ca durata optima de viata a unei ambulante e de 5 ani? Ghici cate dintre ambulantele din Cluj au depasit durata respectiva? Iti spunem noi, TOATE!

La inceputul lunii februarie, raportul anual SMURD a dezvaluit o serie de informatii ingrijoratoare despre echipamentele si vehiculele SMURD. 

”Cele mai importante probleme sunt legate de ambulantele cu care lucram si aparatura de pe ele, sunt ambulante vechi cu aparatura veche. Problemele apar cand mergi la o interventie si constati, pe drum, ca ambulanta nu mai trage si ceri dispeceratului sa trimita alta. Sunt si situaţii si mai grave cand ajungi la caz si se defecteaza ambulanta cu un pacient in stare critica in masina, atunci esti intr-o situatie disperata.” – medicul sef UPU-SMURD Cluj, Cristian Ursu.

”La capitolul ambulante stam cel mai prost, avem o singura ambulanta cu vechime de 6 ani în interventie, restul sunt de la 7 ani in sus. Se strica frecvent, au fost ambulante stricate, nu am avut bani sa le reparam si, astfel, au fost zone din judet care nu au mai fost acoperite” – Seful ISU Cluj, Ion Moldovan.

 

Cat costa? 
La prima strigare, 150 000 de euro. ( Zicem la prima strigare pentru ca intentionam sa rascolim pamantul sa gasim cel mai bun pret)

Cum?
Ca de obicei, planuim sa implicam toata comunitatea, pentru ca noi, OAMENII, suntem o putere!

Updates: