BEARD ON! FOR BARBOSI!

Campania 2

Scop

Bărboși. Un sat situat la o distanță de 90 de km de Cluj-Napoca, situat în județul Mureș, ne-a atras atenția și ne-a determinat să facem niște schimbări. Campania ”Beard On! For Bărboși!” a fost una dintre cele mai longevive campanii ale asociației și a constat în strângerea de donații din partea oamenilor din comunitatea noastră.

A început în 16 ianuarie 2013 și s-a terminat pe 16 martie 2014, perioadă în care am reușit să adunăm alimente în valoare de peste 3.500 lei, mai bine de 100 de saci cu haine, jucării și produse de igienă, alimente și lemne de foc în valoare de 3000 de euro.

“No act of kindness, no matter how small, is ever wasted.”
AESOP

În ianuarie 2014 a avut loc prima etapă, în care bărboșii asociației au dus primele lucruri oamenilor din satul Bărboși. A doua etapă a campaniei s-a desfășurat în martie 2014, când bărboșii au dus donațiile strânse până atunci. Cea de-a treia etapă a avut loc în decembrie 2014, în parteneriat cu echipa .msg Systems România, iar ”Boiling Beards @ Boiler Club” a fost un party cu strângere de fonduri.

  • Peste 3.500 lei
  • Alimentele și lemne de foc în valoare de 3.000 de euro
  • Mai bine de 100 de saci cu haine, jucării și produse de igienă

Campania a avut ca rezultat ajutorarea a 27 de suflete în nevoie:

 

  1. Familia Surd: 3 copii – unul în clasa a I-a, unul în vârstă de 2 ani, iar cel mic în vârstă de 1 an și 2 luni cu sindromul Down, astm.
  2. Nastasia Surd: 2 copii, unul în vârstă de 1 an și 4 luni, celălalt în vârstă de 4 ani, nici o sursă de venit, locuiau într-o cutie de carton.
  3. Blajan Anamaria: 1 copil în vârstă de 2 ani, însărcinată cu al 2-lea, sarcină cu probleme, nici o sursă de venit.
  4. Familia Greu: 5 copii mici, nici o sursă de venit.
  5. Familia Blăjan: 3 copii, tatăl bolnav și cu nici o sursă de venit.
  6. O bătrânică singură, fără nici o sursă de venit.

 

Mulțumim pentru ajutor tuturor celor implicați!

 

“Goodness is about character – integrity, honesty, kindness, generosity, moral courage, and the like. More than anything else, it is about how we treat other people.”
DENNIS PRAGER