Catch A Smile Day

Campania 5

Scop

În data de 7 august 2014 am ieșit pe străzile din Cluj-Napoca și am împărțit baloane, flori și stickere. Scopul campaniei era să adunăm zâmbete de la persoanele de pe străzile Clujului. 

Fiind una dintre cele mai vesele și mai zâmbitoare campanii marca Beard Brothers, ”Catch A Smile Day” a devenit o tradiție și are loc în fiecare an pe data de 7 august.

 Aceasta a pornit din dorința de a provoca oamenii să fie mai zâmbăreți și să redescopere bucuria lucrurilor simple. Am vrut să îi îndemnăm să facă un gest frumos, oricât de mic, să fie altruiști și să găsească veselia din zâmbetele celor din jur.

 

“A warm smile is the universal language of kindness.”
WILLIAM ARTHUR WARD

Catch A Smile Day este campania bucuriei sincere, prin care oamenii sunt determinați să zâmbească mai des și să aducă zâmbete pe fețele celor din jur, oriunde s-­ar afla. În schimbul unui zâmbet, organizatorii oferă flori, baloane, mesaje simpatice și alte scântei de bucurie.

Conceptul Catch A Smile Day a reușit să treacă granița județului Cluj cât și a României, demonstrând astfel dorința fiecăruia de a face bine. Pentru ediția din 7 august 2014 putem enumera cu mare drag și mândrie următoarele realizări:

Cu ajutorul oamenilor frumoși, campania a prins viață în peste 70  de orașe din România și peste 40 orașe la nivel mondial.

  • 110 orașe
  • 500 de sandwich-uri
  • 10000 de baloane colorate
  • peste 40.000 de flori
  • peste 50.000 acadele

În schimb, am primit o mare de zâmbete frumoase.

Ne vedem, în stradă, in fiecare an pe 7 august!

“We shall never know all the good that a simple smile can do.”
MOTHER TERESA