Rolling Beards

Campania 7

Scop

Cea de-a 7-a campanie a asociației Beard Brothers a avut ca scop adunarea fondurilor necesare unei tinere echipe de patinaj artistic pe role din Cluj pentru a ajunge la campionatul mondial din Geneva (WIFSA World Open) din anul 2015.

Campioanele pe role ale Clujului, aveau nevoie de 7.000 de euro pentru mondialele de la Geneva. Echipa era formată din 6 tinere talentate și ambițioase din Cluj: Ioana Teodorescu (16 ani), Tania Turdean (14 ani), Ilinca Popa (14 ani), Teodora Luscalov (11 ani), Alexia Neag (11 ani) și Maria Grama (6 ani). Fetele erau antrenate de Grety Marton, o fostă campioană națională la patinaj

“You can’t put a limit on anything. The more you dream, the farther you get.”

MICHAEL PHELPS

Deoarece noi susținem valorile și talentele românești, am decis să ne implicăm în proiectul acesta. Fetele aveau nevoie de aproximativ 7.000 EUR pentru a ajunge la WIFSA World Open, sumă în care intrau costurile de transport, cazare și bineînțeles, echipament.

 

   

  • 7.029 euro
  • 6 tinere talentate
  • 5 medalii

  Așadar, pentru a ne atinge target-ul, am organizat o serie de evenimente precum:

  • Rock & Rolling by Beard Brothers
  • Activități în Parcul Mare – unde am vândut prăjiturele, ne-am jucat cu și de-a copiii
  • 70’s Party – un party cu strângere de fonduri în care a fost lansată și divizia de fete a asociației, The Sisterhood.

  De asemenea, am reușit să adunăm fonduri prin participarea la evenimente precum Jaxx Rock Gala, dar și prin intermediul platformei Crestemidei.ro.

  Mulțumim pentru ajutor tuturor celor implicați în campanie!

   

   

  “Champions keep playing until they get it right.”

  BILLIE JEAN KING