ShoeLaLa

Blog

PAULA SUCIU

Membră The Sisterhood

ShoeLALA ne-a adunat alături de frații noștri bărboși și International Jazz Day România la șezătoare fancy, cu pantofi cu toc și prăjituri, vinuri și dichis la Doamna T pentru a schimba soarta pianului de la Casa de Cultură a studenților – Cluj-Napoca.

Tot acest shopping a început cu faptul că niciodată o femeie nu poate avea suficiente perechi de pantofi și tocmai de aceea o doamnă drăguță ne-a donat un mic paradis al femeilor – muuuuulte perechi de pantofi iar apoi o doamnă de poveste ne-a ajutat să găzduit un eveniment dedicat tuturor iubitoarelor de pantofi.

Doamna T a fost o gazdă de excepție și ne-a rasfățat simțurile cu rețete moștenite și reinventate, Sisterele ne-au încântat cu voci calde, pictat de pantofi și organizarea unei licitații silent cu scop nobil.

Ne-am lăsat purați de atmosfera caldă, primitoare și chicotelile sexului frumos. Nici bărbații nu s-au lăsat mai prejos și și-au unit forțele pentru a face un cadou de nerefuzat.

 

Vreau sa fiu instalator

Ca și cloșca mândră de puii ei ne-am simțit cu voluntarii noștri din The Volunteer Crew, când am văzut cât de repede și de bine s-au organizat cu ideea lor de campanie Vreau să fiu instalator.

citește mai mult

Be(at)Cause

Este o campanie pentru toți iubitorii de artă și distracție ce își propune strângerea de fonduri necesare pentru restaurarea singurului pian aflat în custodia Casei de Cultură a Studenților din Cluj

citește mai mult