SHTOrs de energie? 2016

Blog

PATRICIA LABOU

membră The Sisterhood

Știți cum e când doare mai tare din cauza examenelor, nu? Afară-i frig, zacusca stă pe geamul camerei de cămin, proiectele-s multe, examenele se dau majoritatea dimineață, nici Crăciunul nu mai vine decât peste vreo 11 luni… așa că starea de spirit sucks badly.

Am sărit și anul acesta în ajutorul studenților shtorși de energie și, împreună cu partenerul proiectului de salvare studențească, SHTO College Bar, ne-am deplasat în căminele ”oropsiților” să le spălăm creierii încinși și să stăm la o vorbă despre viață. Ce e cel mai mișto la mișcarea asta cu cafelele prin cămine e că interacționăm și acționăm direct acolo unde se produce viitorul țărișoarei ăsteia în care ne străduim să facem lucrurile să meargă mai bine.

Avem contact cu studenți de la mai toate facultățile din Cluj și, chiar dacă totul pare făcut doar așa, de fun și voie bună, de fiecare dată avem parte de un insight valoros de la studenți: despre facultate, viața în cămin, vise, planuri de viitor care par irealizabile când stai să-ți aștepți bursa de la o lună la alta… nu e ușor să fii student, dar e mega fain să fii student în sesiune și să-ți aducă bărboșii și surioarele o cafea aburindă. Și, dintr-o vorbă-n alta, cine știe ce proiect de voluntariat important putem pune la cale?

Fiți pe fază că nici n-a început bine facultatea și începe din nou sesiunea. Ne vedem la o cafea prin cămine, da? SHTO College Bar se oferă furnizor principal de energie turnată în cafele bune, bune. Și noi vă dăm.. Hai că vedem la fața locului. Vă pupă Cornel și gașca.

Vreau sa fiu instalator

Ca și cloșca mândră de puii ei ne-am simțit cu voluntarii noștri din The Volunteer Crew, când am văzut cât de repede și de bine s-au organizat cu ideea lor de campanie Vreau să fiu instalator.

citește mai mult

Be(at)Cause

Este o campanie pentru toți iubitorii de artă și distracție ce își propune strângerea de fonduri necesare pentru restaurarea singurului pian aflat în custodia Casei de Cultură a Studenților din Cluj

citește mai mult