Targulet gratis 2

Blog

PATRICIA LABOU

Membră The Sisterhood

Uite, treaba e simplă: umanitatea nu se cumpără și nu se răsplătește, nu iese la suprafață doar în momente strategice, nu compensează nimic, e un dat al omului. Face fiecare cum crede de cuviință, dar copiii vor merita întotdeauna mai bine, mai bun, mai corect, mai sănătos.

La Ciurila ne-am făcut mulți prieteni – copii care se află la început de drum. Vreo 60 erau când ne-am dus să-i vizităm, să ne jucăm cu ei, să fim omenoși cu ei, să le oferim câte puțin din ce-am reușit să strângem în cadrul primei campanii marca The Sisterhood: Târgulețul gratis.

Pe lângă faptul că am desenat, am pictat fețele bărboșilor și ale copiilor și am decis că bărboșilor le stă bine doar cu barba pe față, am cântat, am spus povești, ne-am întins la tot felul de jocuri, dar am încercat să stăm de vorbă și cu părinții copiilor și să încercăm să identificăm nevoile lor, pe termen scurt și lung.

Fără să promitem minuni, dar cu certitudinea faptului că subiectul familiilor de la Ciurila rămâne unul deschis, la care, dacă ne organizăm bine și avem viziunea de ansamblu asupra lucrurilor, vom putea face treabă calumea.      

Pe un post-it, un copil de vreo 9 ani scrie: ”Îmi doresc să mai veniți pe la noi”. Poți fii sigur de asta! 😉

Vreau sa fiu instalator

Ca și cloșca mândră de puii ei ne-am simțit cu voluntarii noștri din The Volunteer Crew, când am văzut cât de repede și de bine s-au organizat cu ideea lor de campanie Vreau să fiu instalator.

citește mai mult

Be(at)Cause

Este o campanie pentru toți iubitorii de artă și distracție ce își propune strângerea de fonduri necesare pentru restaurarea singurului pian aflat în custodia Casei de Cultură a Studenților din Cluj

citește mai mult