The Beard Run - Crosul Treptelor

Blog

PAULA SUCIU

membră The Sisterhood

The Beard Run, Crosul treptelor este un eveniment marca Beard Brothers  ce sprijină campania The Beard Mobile ce are ca scop strângerea de fonduri pentru achiziționarea unei mașini care să fie transformată în taxi comunitar. Rolul acestui taxi este de a transporta persoanele cu deficiențe și cazurile sociale care au o urgență, în mod gratuit.

“Now keep in mind, this is a Lorem Ipsum text extract, so it may not observe the time.”

CAROL ROSSI

The Beard Run aduce un element nou în competiţiile sportive din Cluj : primul cros organizat pe trepte. Sport, adrenalină, competiţie, susţinute acerb de o atmosferă prietenoasă cu muzică şi mult ceai cald. Conceptul crosului este unul simplu: o întrecere sportivă ţinută pe treptele de la Cetăţuie.

Am pornit cu startul foarte strâns de pe platoul Cetățuii, unde cu mic cu mare ne-am pus la încercare propriile forțe rezistând  la o alergare scurtă pe 200m, coborâre şi urcare de trepte a câte 3 ture. Ne-am dat și ultima picătură de vlgă, am transpirat până la epuizare, am gâfâit unii la alții, ne-am îmbărbătat și  unii ne-am amuzat de cum nu putem alerga nici după autobus, dar totuși am ajuns la finish învigători cu toții.

“Now keep in mind, this is a Lorem Ipsum text extract, so it may not observe the time.”

CAROL ROSSI

Vreau sa fiu instalator

Ca și cloșca mândră de puii ei ne-am simțit cu voluntarii noștri din The Volunteer Crew, când am văzut cât de repede și de bine s-au organizat cu ideea lor de campanie Vreau să fiu instalator.

citește mai mult

Be(at)Cause

Este o campanie pentru toți iubitorii de artă și distracție ce își propune strângerea de fonduri necesare pentru restaurarea singurului pian aflat în custodia Casei de Cultură a Studenților din Cluj

citește mai mult