Vreau sa fiu instalator

Blog
PATRICIA LABOU
Membră The Sisterhood
Ca și cloșca mândră de puii ei ne-am simțit cu voluntarii noștri din The Volunteer Crew, când am văzut cât de repede și de bine s-au organizat cu ideea lor de campanie Vreau să fiu instalator. De la ideea fâșneață la concept, la planning,  la obținut lucrurile necesare pentru desfășurarea acțiunilor, la repartizarea voluntarilor, la toată nebunia aceea frumoasă care s-a petrecut la Măgoaja… băi, a fost grozav!
Situația înainte de campanie: toaletă în curte, clase cu pereți plini de igrasie, spații de joacă lipsă.

După intervenția diviziei de voluntari Beard Brothers, situația inițială s-a transformat în: baie în interiorul clădirii, loc de joacă în curtea școlii, drenajul clădirii efectuat, clase pline de jucării, copii fericiți, copii mai mari și mai fericiți.

În derularea proiectului ne-am super distrat la Golfee Cluj mimând profesionalismul de pe câmpurile britanice de golf, am dansat la AIRE Dance Company și oamenii de-acolo au decis că le place de compania noastră, câtă vreme nu exagerăm cu dansul. Last but not least, ne-am lăsat ușor uimiți de ce înseamnă teatrul de umbre la Capitoliu Bistro.
Evenimentele astea ne-au ajutat să strângem bănuți pentru lucrările de la Măgoaja, iar partenerii care s-au implicat în proiect au fost de mare ajutor: NTT Data Romania, Teraglass, Teraplast Grup, REmarcabil, Marsupi, Ambient Cluj Napoca, Nea Garden.
 

Be(at)Cause

Este o campanie pentru toți iubitorii de artă și distracție ce își propune strângerea de fonduri necesare pentru restaurarea singurului pian aflat în custodia Casei de Cultură a Studenților din Cluj

citește mai mult

ShoeLaLa

ShoeLALA ne-a adunat alături de frații noștri bărboși și International Jazz Day România la șezătoare fancy, cu pantofi cu toc și prăjituri, vinuri și dichis la Doamna T pentru a schimba soarta pianului de la Casa de Cultură a studenților – Cluj-Napoca.

citește mai mult