Winter Charity Fair 2015

Blog

PATRICIA LABOU

Membră The Sisterhood

Ho Ho Ho…lly Molly! Ce târg fain am organizat în decembrie 2015! 🙂 Bărboși și surioare all together, ne-am pus mințile și energia la contribuție și-am făcut la Casino un târg de Crăciun cum rar s-a văzut la Cluj: ce standuri, ce produse, ce atmosferă, ce oameni, ce sarmale bune a făcut Buză, ce frumos ne-a colindat Patricia noastră, ce mișto ne-a ieșit prima ediție Winter Charity Fair.

Hai c-o lăsăm mai moale cu lăudatul, dar pe bune că ne-a ieșit super mișto și a fost o mișcare foarte bună pentru campania noastră aflată în derulare atunci, The Beard Mobile. În două zile de târg am reușit să strângem bani care au contat mult la suma finală de care aveam nevoie pentru achiziționarea Beard Mobilului – adică scopul celei de-a 8-a campanie Beard Brothers. 

Ornamente, decorațiuni, haine cu dischis, brățări, coliere de tot soiul, papioane, felicitări, cookies, vinyluri, povești, muzică, mâncare bună, băuturi calde… Le-am avut pe toate în 19 – 20 decembrie. Nu mai știm dacă era și zăpadă, dar atmosfera aia de sărbătoare și Crăciun sigur s-a resimțit la eveniment.

Evident că Winter Charity Fair va deveni tradiție la noi, la fel ca proiectul Catch a Smile Day. Să fie cu zâmbet și vara și iarna, că iarna nu-i ca vara. 😀

Vreau sa fiu instalator

Ca și cloșca mândră de puii ei ne-am simțit cu voluntarii noștri din The Volunteer Crew, când am văzut cât de repede și de bine s-au organizat cu ideea lor de campanie Vreau să fiu instalator.

citește mai mult

Be(at)Cause

Este o campanie pentru toți iubitorii de artă și distracție ce își propune strângerea de fonduri necesare pentru restaurarea singurului pian aflat în custodia Casei de Cultură a Studenților din Cluj

citește mai mult