Blog

Aici scriem noi

Vreau sa fiu instalator

Ca și cloșca mândră de puii ei ne-am simțit cu voluntarii noștri din The Volunteer Crew, când am văzut cât de repede și de bine s-au organizat cu ideea lor de campanie Vreau să fiu instalator.

citește mai mult

Be(at)Cause

Este o campanie pentru toți iubitorii de artă și distracție ce își propune strângerea de fonduri necesare pentru restaurarea singurului pian aflat în custodia Casei de Cultură a Studenților din Cluj

citește mai mult

ShoeLaLa

ShoeLALA ne-a adunat alături de frații noștri bărboși și International Jazz Day România la șezătoare fancy, cu pantofi cu toc și prăjituri, vinuri și dichis la Doamna T pentru a schimba soarta pianului de la Casa de Cultură a studenților – Cluj-Napoca.

citește mai mult

Catch a smile day 3

Ok, this is not just about smiling anymore… e despre 10.000 de oameni care s-au apucat să zâmbească în aceeași zi, în toată lumea, ca un sincron de bună-dispoziție: Catch a Smile Day 3!

citește mai mult

Community Corner

Electric Castle ne găzduiește și anul acesta cu cel mai tare punct de distracție și voie bună: BB Comunity Corner

citește mai mult

Community BEARDBECUE

Este un eveniment la care ne-am adunat cu mic cu mare, la Depozitul de Filme, pentru a ne arăta recunoștința față de donatorii din campania Donează sânge, Fii erou!

citește mai mult

Donează sânge! Fii erou! România Donează!

Responsabilitatea civilă e greu de asumat, adică simțul civic, ăla care te determină să-l ajuți pe cel de lângă tine doar pentru că poți și pentru că știi că ajutorul tău e necesar și valoros. E greu de asumat, zicem noi, cu tot avântul înainte, dar nu e imposibil.

citește mai mult

1 An The Sisterhood

A mai zburat un an, am mai împlinit un an împreună, am adunat amintiri plăcute, emoționante pe care cu cel mai mare drag le împărtășim tuturor celor care vor să ni se alăture.

citește mai mult

Transilvania 3.0

La nevoie, familia se cunoaște. Familia mare a oamenilor care chiar vor să vadă țara asta curată și frumoasă, prosperă și dinamică, așa cum îi stă cel mai bine.

citește mai mult

BeardIn POKER Tournament

Beard Brothers fac cărțile și dau startul unui turneu caritabil de poker: 12 mese, 10/10 jucatori, Buy-în 100 lei, Rebuy 100 lei – nelimitat, intrare libera în club și mult profesionalism.

citește mai mult

The Beard Run – Crosul Treptelor

PAULA SUCIU membră The Sisterhood The Beard Run, Crosul treptelor este un eveniment marca Beard Brothers  ce sprijină campania The Beard Mobile ce are ca scop strângerea de fonduri pentru achiziționarea unei mașini care să fie transformată în taxi comunitar. Rolul...

citește mai mult

Beardtisor! 2016

PATRICIA LABOU membră The Sisterhood ”Doamnelor, de ziua voastră și de ziua primăverii, bărboșii vă întâmpină pe străzi cu flori și mărțișoare! E deja tradiție în Cluj și ne face o deosebită plăcere să vă surprindem cu această acțiune pe cât de simplă, pe atât de...

citește mai mult