Community Corner

Blog

PATRICIA LABOU

Membră The Sisterhood

Electric Castle ne găzduiește și anul acesta cu cel mai tare punct de distracție și voie bună: BB Comunity Corner.

Ca în fiecare an, BB Corner-ul vrea să te pună la încercare, să te depășești pe tine însăți, să vibrezi alături de cei dragi, acceptând provocările noastre.

Am avut cea mai mare grijă să fim siguri că distracția va atinge cote maxime prin cele mai trăsnite jocuri și provocări și ca să fim siguri că awesomnessul ne definește, ne-am destins alături de Victor Miron și ale lui Cărți (ile)pe față la un mini cerc de lectură cu miros de fericire.

Am râs cu și de noi încercând să facem față unor oameni extraordinari cu o energie extrem de pozitivă și tocmai de asta ne-am pus pe treabă cu o mulțime de activități printre care și un Water Baloon Fight pe cinste ce a prins numai bine la cele 32 de grade.

Am făcut un Human Logo EC să se vadă ce bine ne simțim, Gigan Beerpong, Flipper Race și Life Size Pac Man sunt câteva dintre activitățile ce au fost atracția principală în rândul electricilor.

Am petrecut din zori și până-n ceilalți zori, ne-am ars la soare, am cântat cât ne-au ținut plămânii în fiecare zi sau seară, am dansat fie ploaie, fie vând și uragane, sau până și soare. This year we went nuts! Nu rata ce ți-am pregătit pentru anul următor.

Join us!